Velkommen på kick-off for Harstad Alpinklubb

Harstad Alpinklubb (HAK) er glade for å invitere til vår årlige kick-off i Sollia 25. september kl. 10:00. Arrangementet er åpent for våre medlemmer, og ikke minst for alle som ønsker å bli alpinist hos oss.

Lyst til å kjenne på ekte idrettsglede? Da har vi en gladmelding. Nå åpner nemlig idretten for fullt, med treninger, konkurranser, renn og sosiale møteplasser. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten! #tilbaketilidretten
Fornøyde alpinister på fjorårets kick-off (foto: Trygve Olsen)

Det blir flere morsomme, intense og tøffe barmarksøvelser i løpet av dagen, og HAK spanderer mat og frukt på både alpinistene og foresatte. Husk klær etter vær og forbered dere på en aktiv dag utendørs. Har du vokst fra alpinutstyret ditt? I så fall kan du ta racingutstyr med på byttedag. Utstyret merkes med navn og pris, og byttedagen varer så lenge det er utstyr. Alt utstyr som ikke selges MÅ tas med hjem igjen.

Foresatte oppfordres også til å stille. HAK skal montere en gapahuk ved tidtakerbua, og dette er en unik mulighet til å bidra til klubben ogbli kjent med andre foresatte. Alle kan bidra, uansett forkunnskaper.


Uten frivillige, ingen idrett! Lurer du på om idretten trenger deg? Svaret er selvfølgelig ja. Vi håper å se deg tilbake på dugnad for idretten. Velkommen tilbake til idretten! #tilbaketilidretten

Eksisterende medlemmer må melde seg på til kick-off via Spond, mens barn og unge som ønsker å teste denne fartsfylte idretten må melde seg på til harstadalpin@gmail.com innen 23. september.På kick-off i 2020 ble det også en fottur til toppen av Sollifjellet (foto: Trygve Olsen)