Flott gjennomført kick off i Harstad Alpinklubb

På lørdag deltok nesten 30 alpinister på kick off for vintersesongen 2020/2021 i Sollia. Blant den glade gjengen var det også noen nye alpinister, noe som gledet styreleder Torgeir Hjalte litt ekstra. -Vi er veldig glade for at det kommer nye alpinister til, forteller Hjalte. -Og vi har fortsatt plass til flere, og ønsker at mange flere skal se hvor flott alpinsporten er, fortsetter Hjalte.Henrik i fin driv (foto: Trygve Olsen)

En svært fornøyd gjeng fikk diplomer for vel gjennomført dag (foto: Trygve Olsen).

-Den morsomste treningen jeg har vært på!

Alpinistene ble delt inn i seks ulike grupper som før lunsj gjennomførte ulike aktiviteter. Gruppene var delt på tvers av alder og kjønn, med den hensikt å bygge gode relasjoner også mellom de ulike aldersgruppene. Alpinistene gjennomførte hinderløype, stafetter og stasjonstrening, og spesielt artig så det ut til å være å trekke bildekk og spille tre på rad på bakken. Karen Øwre (7 år) har allerede vært aktiv i klubben i flere år, og uttaler gledesstrålende at dette er den morsomste treningen ho har vært på! -I tillegg til treninga på lekeland da, føyer Karen til.

Karen i godt driv (foto: Gunn Elin Fedreheim).

Topptur i tåke

Både værmelding og været på oppmøtetidspunktet ga lovnader om den første dagen på lenge uten nedbør. Men regnet kom, og da utøvere, trenere og foresatte var på topptur til Sollifjellet kom også tåka. Underveis til toppen svarte utøverne på flere rebuser, og de gikk samlet i de samme gruppene som tidligere på dagen. I tåke og vind fikk alle svart på oppgavene, og nedturen gikk fort unna for å finne varmen igjen.

En ivrig gjeng på topptur (foto: Gunn Elin Fedreheim).

-Fantastisk innsats!

Med tanke på covid-19 er det ikke like enkelt å forberede slike arrangementer, men alpinklubben var godt beredt.

Alle fikk utdelt egne flasker med håndsprit ved oppmøte, og all mat var også porsjonspakket. Styret i HAK ønsker å takke Kiwi Medkila for at de sponset frukt til alle utøverne. Arrangementet ble avsluttet med grilling, svært velsmakende kake og premieutdeling. Trener Trygve Olsen er storfornøyd med utøvernes innsats i dag. -Alle utøverne gjorde en fantastisk innsats under kick off-samlingen, uttaler Trygve. -Dette lover svært bra for den kommende sesongen, fortsetter han. Og nesten 30 strålende fornøyde alpinister er hjertens enige, og gleder seg nok til vinteren! Det blir flere renn i Sollifjellet i vinter. I januar inviteres det til Neglsprett og i mars til Nordnorsk mesterskap. Både lørdagens kick off og rennene til vinteren er helt avhengige av godt samarbeid med Sollifjellet Alpinsenter. -Vi vil takke daglig leder Knut Granås for bruken av fasilitetene på alpinsenteret i dag, tilføyer styreleder Torgeir Hjalte.

DRAFTJS_BLOCK_KEY:5fd98-Fantastisk innsats!